Mamacafé Borne

“De ontmoetingsplek voor zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen”

Mamacafé Borne is een gezellige en laagdrempelige gelegenheid waar je in contact kunt komen met andere (aanstaande) ouders van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Terwijl de kinderen gezellig met elkaar spelen, kunnen ouders elkaar onder het genot van een kop koffie of thee ontmoeten en ervaringen uitruilen.

Bij Mamacafé Borne kun je vrijblijvend binnenlopen en vragen stellen aan deskundigen. Iedere keer is er een ander thema met een spreker die allerlei handige tips geeft.

Het mamacafé is elke eerste woensdag van de maand open om 10.00 uur en is te bezoeken tot 11.30 uur. Het adres is: Welemanstraat 25 in Borne. De toegang is gratis, evenals koffie, thee en ranja. Voor de kinderen is er voldoende speelgelegenheid in de sfeervol ingerichte groepsruimte. Er is een verschonings- en voedingsruimte aanwezig.

Het mamacafé wordt verzorgd door medewerkers van Kinderopvang Borne. Het initiatief is ontstaan tijdens het 25-jarig bestaan van Kinderopvang Borne. Tot op de dag vandaag merken we hoezeer de ochtenden aan een behoefte tegemoet komen.