Kinderopvang gesloten

Wat betekent dit concreet?

  • Mochten beide ouders werkzaam zijn in één van de cruciale beroepsgroepen én je kind heeft geen gezondheidsklachten, dan kun je je kind (eren) iedere dag tot 12.00 uur aanmelden via plaatsing@kinderopvangborne.nl voor de volgende dag of dagen. Als je de benodigde opvang al voor een langere periode of zelfs t/m 6 april kan opgeven, dan ontvangen wij dit graag. Mocht je voldoen aan de voorwaarden dan ben je ervan verzekerd dat jouw kind bij ons wordt opgevangen.
  • Ouders die opvang willen voor hun kind(eren) en beiden werkzaam zijn in de cruciale beroepsgroepen, waarvan het kind op de kindcentra De Veste, De Wingerd, Wensinkhof, Sport BSO, ’t Ridderspoor, Stroom Esch opvang geniet, wordt t/m 6 april opgevangen op Kind Centrum Wensinkhof, Welemanstraat 25 in Borne.
  • We vangen tot en met 6 april kinderen op van 0 tot 4 jaar in de kinderdagopvang van 7:30 tot 18:00 uur.
  • Morgen bieden wij ook buitenschoolse opvang aan van 7:30 tot 18:00 uur en wij gaan tevens in overleg met scholen en gemeente of dit ook voor de resterende periode zo blijft.
  • Kinderopvangorganisaties en ouders ontvangen de komende dagen nog nadere uitwerking en instructies van de rijksoverheid wat de overige gevolgen zijn.
  • Alle kinderen, waarvan de ouders niet in de cruciale beroepsgroepen werkzaam zijn, kunnen van 16 maart 2020 t/m 6 april 2020 niet meer gebracht worden naar de

Kinderopvang op maandag 16 maart voor de ouders die werken in de cruciale beroepsgroepen?

  • Indien je morgen kinderdagopvang of buitenschoolse opvang nodig hebt, kun je vanavond voor 21:00 uur een mail sturen naar plaatsing@kinderopvangborne.nl, Je krijgt dan uiterlijk om 22:00 uur vanavond een bevestiging.
  • In de mail met aanvraag opvang ontvangen wij graag de naam en geboortedatum van jouw kind(eren). Daarnaast de naam van jullie bedrijf/organisatie waar jullie werkzaam zijn en een noodnummer voor eventuele calamiteiten.

We hopen jullie hiermee, voor nu, voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen jullie uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer 074-2659900 of mail naar plaatsing@kinderopvangborne.nl.

 

We wensen iedereen heel veel sterkte de komende tijd.

Terug naar overzicht