Werken bij

Werken bij Kinderopvang Borne is werken bij een organisatie die steeds in beweging is. We leggen de lat hoog en denken in mogelijkheden. Wederzijds respect, vertrouwen in elkaar en het centraal stellen van het kind zijn onze uitgangspunten. We zijn een lerende organisatie waarbij elke medewerker de kans krijgt om te groeien. We verwachten van onze medewerkers een professionele houding, betrokkenheid met de organisatie en een enthousiaste inzet.

Kinderopvang Borne is een groeiende organisatie met veel plannen voor de toekomst. Hierdoor kunnen medewerkers zich blijven ontwikkelen. Bijscholing en thema-avonden dragen hieraan bij. De leidinggevende heeft aandacht voor een goede werksfeer en deskundigheidsbevordering.

Het ‘Tussendoortje’ voor onze medewerkers verschijnt maandelijks en voorziet van de laatste informatie.

Alle medewerkers van Kinderopvang Borne vallen onder de CAO-kinderopvang. Het pensioen is ondergebracht bij PFZW en er kan gebruik worden gemaakt van verschillende collectieve ziektekostenverzekeringen.
We hebben een OR die kritisch en onafhankelijk bij het beleid van de organisatie betrokken is.

Een belangrijke voorwaarde voor het solliciteren is een passend diploma op minimaal MBO-niveau.
Het bezit van een 3F-certificaat voor de Nederlandse taal geeft je een streepje voor. Als je ook nog eens bekend bent met de VVE-methode Kaleidoscoop dan worden we nog nieuwsgieriger naar je.